Rørleggervirksomhet

Vår virksomhet startet i det små med rørleggervirksomhet. Den gang håndterte vi kun mindre typer rørleggerarbeid, mens vi i dag med vår erfaring og kompetanse, er i stand til å utføre totale rørløsninger for større næringsbygg.

I våre lokaler i Industriveien 7 i Rakkestad har vi vår butikk. Her fører vi alt av rørleggerdeler. Her får kundene god hjelp og veiledning fra våre erfarne butikkansatte. Tjenester våre kunder ønsker at vi skal utføre kan også bestilles her.

Siden etableringen i 1989 har vår rørleggervirksomhet sakte og sikkert vokst. For hvert eneste prosjekt vi har gjennomført har vi bygget vår kompetanse og erfaring. Det har ført til at vi i dag er i stand til å ta på oss totale rørløsninger for de aller største næringsbyggene.

Under betegnelsen rørsystemer regner vi blant annet kjøleanlegg, sanitæranlegg, sprinkelanlegg og varmeanlegg. Typiske kunder for slike anlegg er hoteller og kontorlokaler, samtidig som det også i boliger stadig oftere benyttes slike anlegg – spesielt er det varmepumpeanlegg varmekilde.

Om vi skal trekke fram noe som må være vår spesialisering, så er det sprinkelanlegg. Sprinkelanlegg er en sikkerhet for alle brukere av bygg. Det er derfor viktig at anleggene blir riktig dimensjonert og installert, samt at etterkontroller og vedlikehold utføres med den største respekt.

Steinar Levernes AS
Besøksadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad

Telefon: 69 22 25 09, Telefaks: 69 22 25 12,
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.